Corporate

GUSTAV PHYSIO CORPORATE

Voor bedrijven bieden wij aantrekkelijke pakketten aan om  veelvoorkomende fysieke klachten tegen te gaan, vitaliteit van werknemers te verbeteren en  uitval te verminderen.

Als incentive, of als onderdeel van een langdurig gezondheidsbevorderend beleid! Stuur een berichtje voor de mogelijkheden!

Een gezond bedrijf begint met gezonde werknemers.

Gezonde werknemers zijn productiever, succesvoller en gelukkiger.

Fysieke klachten op de werkvloer zijn een groot probleem en zijn niet alleen vervelend, maar ook kostbaar.

30 procent van werk gerelateerde verzuim is te wijten aan fysieke belasting. Alleen werkstress is een grotere veroorzaker van verzuim. Jaarlijks kosten fysieke klachten de Nederlandse economie 1.12 miljard.

Naast dat verzuim veel geld kost, zorgen fysieke klachten er ook voor dat werknemers minder goed functioneren, waardoor de productiviteit daalt. De kosten daarvan zijn nog vele malen hoger dan de 1.12 miljard.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun personeel. Door de switch te maken naar een meer preventieve werkwijze kunnen bedrijven op een actieve manier de gezondheid van hun werknemers beïnvloeden en daarmee verzuim actief tegengaan.

Het Corporate programma

Het Corporate programma is laagdrempelig en geeft werknemers de mogelijkheid op de werkvloer onderzocht en behandeld te worden. De behandelmethode van Gustav Physio is uniek in Nederland en Gustav Physio is het enige bedrijf in Nederland die deze service aanbiedt voor bedrijven.

Active Release Techniques (ART) werkt beter, sneller en effectiever dan andere therapie vormen om fysieke klachten op te sporen en op te lossen. Hierdoor kunnen bestaande klachten  bij de wortel worden opgelost en toekomstige klachten voorkomen. Klik hier voor meer informatie over ART.

Neem contact met ons op

Als aangepaste werkplekken, sta bureaus, zitballen, ergonomische muizen etc. niet meer blijvend voor een vermindering van de klachten in uw bedrijf zorgen, is het tijd voor een andere aanpak…

Please follow & like us :)

Facebook
Facebook
LinkedIn