Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wil je snel en blijvend van je klachten af? Zoek je een fysiotherapeut die naar je luistert? Dan ben je bij Gustav Physio aan het goede adres!

Bij Gustav Physio wordt de tijd genomen voor je. Jij als klant staat centraal.

De eerste afspraak

 

 

Tijdens de eerste afspraak wordt er een inventarisatie gemaakt van jouw klacht, levensstijl en eerdere blessures om zo een duidelijk beeld te krijgen van hoe de klacht ontstaan is en in stand wordt gehouden.

Onderzoeken en behandelen loopt vaak in elkaar over. Door specifiek bewegingsonderzoek en spiertesten te doen en tegelijkertijd te behandelen kan snel en effectief de oorzaak van jouw klacht worden achterhaald en opgelost.

Om verzwakte gebieden sterker te maken kan het zijn dat een behandeling gevolgd wordt door training in de oefenzaal.

Daarnaast krijg je ook oefeningen mee naar huis om zelf te doen!

Active Release Techniques

 

Bij Gustav Physio wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Active Release Techniques (ART®).

ART® is een state-of-the-art behandeltechniek die dankzij zijn specificiteit en effectiviteit enorm succesvol is bij spier-, band-, pees-, en zenuwklachten. ART® is bij uitstek geschikt voor alle vormen van overbelastingsklachten. Door manuele druk te combineren met actieve beweging worden verklevingen gevonden en opgelost om zo de beweeglijkheid te vergroten en pijn te verminderen. Zowel langdurige als acute klachten worden snel en effectief verholpen door middel van ART®.

Geen klachten, toch fysiotherapie

 

Fysiotherapie en ART® is bij uitstek geschikt om klachten te voorkomen en (sport)prestaties te verbeteren. Door middel van periodieke, preventieve behandeling worden blessures voorkomen en prestaties verbeterd.

Please follow & like us :)

Facebook
Facebook
LinkedIn