Letselschade

Heb je een ongeluk gehad en heb je er lichamelijke klachten aan overgehouden?

Ben je aangereden met je scooter of auto, of anderzijds het slachtoffer van een ongeval, wacht dan niet langer.

Last van je nek-, arm- of schouderklachten als gevolg van een ongeluk of aanrijding? Klachten aan je onderrug, heup of bekken of been door een aanrijding?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Klachten

Een ongeluk is een ingrijpende gebeurtenis en kan een enorme impact op je leven hebben. Naast blikschade kunnen er ook lichamelijke klachten zijn. Mogelijke klachten zijn bijvoorbeeld; aanhoudende spierpijn en/of gewrichtspijn na het ongeluk, verminderde bewegelijkheid en whiplash etc.

Als je lichamelijke klachten hebt na een ongeluk is het belangrijk dat je snel onderzocht en behandeld wordt. Ervaring leert, hoe sneller je behandeld wordt, hoe sneller je ook weer van je klachten af bent, en je het ongeluk achter je kan laten. Ook als je ongeluk al wat langer geleden is, is er vaak nog veel winst te halen in beweeglijkheid, kracht en pijn.

 

Active Release Techniques

Als een van de weinige praktijken in Nederland werken wij met Active Release Techniques (ART). Active Release Techniques is een hands on behandelmethode om de onderliggende oorzaak van je probleem op te sporenen op te lossen. ART is de gouden standaard op het gebied van blessures aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Het werkt snel, effectief en geeft blijvend resultaat.

Juridisch traject

In het geval van letstelschade, is er vaak ook een juridisch traject waar je in terecht komt. Wij zorgen voor een snelle en volledige verslaglegging aan je advocaat.

Neem direct contact op